About Me

My photo
Казвам се Апостол Апостолов и съм икономически журналист повече от 20 години. Работил съм за Деловия портал Econ.bg, електронното издание на телевизия Bulgaria On Air, телевизия Канал 3 и агенция БГНЕС. Бил съм и кореспондент на национални медии от Лондон. Ресори: енергетика, инфраструктура и транспорт. От 2020 година живея в Белгия. Работя и специализирам в логистична компания. Блогът ми развивам от началото на 2012 година с теми в енергетиката, „зелената енергия“, съпътстващата инфраструктура, ВЕИ и тенденциите в секторите. Интерес за мен представлява политиките в района на БЕНЕЛЮКС. .................... Ik ben Apostol en ik ben geboren in Bulgarije. Ik woonde vroeger in Sofia, maar nu woon ik in Hasselt. In Bulgarije was ik vroeger leraar Bulgaars en was ik ook journalist. Ik heb interesse voor energie en politiek.

Tuesday 7 May 2013

ГЕРБ доказа политическата си немощ



Пред повече от петстотин души в столицата по време на предизборен дебат, бившите управляващи и кандидати за властта ГЕРБ показаха политическата си немощ. 


Участникът в телевизионния дебат Доброслав Димитров (на снимката долу) днес не можа да отговори на нито един поставен от хората въпрос, а когато бе попитан как са продали дяловете на трите електоразпределителни дружества, човекът на Бойко хвърли в ярост керамична чаша и си тръгна. "Ти нормален ли си, бе ", обърна се кандидат-депутатът към водещия Николай Бареков. От площада тихо се измъкнаха и симпатизантите.

Хората така и не получиха отговор как ще се борят с монополите и как ще се вдигнат заплатите, след като четири години не го сториха.

Впрочем нито ГЕРБ-ерът, нито останалите участници от ВМРО, РЗС, ДСБ и партията на Кунева  не можаха да скалъпят нормален аргумент, който да покаже, че на 12 май са готови да поемат властта.                                                            

За пореден път явно партиите ще разчитат на до болка познати клишета - да изкореним престъпността, наказание за предишните грабители, затвор за корумпираните престъпноци. Всичко това бе повторено отново в центъра на София.

Сериозните въпроси липсваха, а бяха заменени със: съгласни ли са да има гей парад и ще разрешат ли бракът между еднополовите?

No comments:

Post a Comment